Uzhgorod Music Crew

Информация о пользователе

Привет, Гость! Войдите или зарегистрируйтесь.

Вы здесь » Uzhgorod Music Crew » Беседка » Дівчата, і засоби та сбособи їх розуміння

Дівчата, і засоби та сбособи їх розуміння

Сообщений 1 страница 10 из 15

1

Тема говорити сама за себе.
Як зрозуміти дівчат, і як пояснити їхній, блять, феномен..

2

Актуально! Бля ніхто ніколи не пойме цей феномен... Деяких ще поняти можна, но є такі екземпляри, які думають шо вони то ВСЕ і всі мають у них на поводку бігати... А особливо, коли до неї не байдужий... Це дуже хрєново... Короче не ставте себе тряпкою і знайте, шо у світі є багато хороших дівчат... Дуже би хотілося знайти таку, яка б мене розуміла і терпіла б мій дурний характер, но заради любові я би змінився, але якщо б вона була взаємною...

3

Да їх зрозуміти важкувато, але ми без них неможемо!

4

да це правда зрозуміти їхні думки дуже важко, але що поробиш, без них ми ніщо, і полюбе найдеться та з якою можна буде порузумітись.

5

Хм........... Весело ви думаєте o.O  Знали би ви шо дівчата думають за вас.... Це всі люди мужської статі- дивні інопланетяни.... Вірніше роблять із себе таких!!!!!! Хлопці, моя вам порада, ви не замислюйтесь над тим, які дивні дівчата, а робіть все для того,щоб дізнатися про кожну.... В кожній людині своя ізюминка, до якої потрібно дібратись, і зробити це дуже не легко..... Сєрий- молодець....:) Моя порада моєму "любимому"  Копчі- бути спокійнішим, адже більшість дівчат такого просто не буде терпіти.... Ще одне... Подумайте, навіщо дівчата фарбуються, намагаються щось зробити із зовнішність????? Все для вас!!!!!! Ми вас любим...:)))))

6

Настя написал(а):

навіщо дівчата фарбуються

шоб показати які вони файні...

Настя написал(а):

адже більшість дівчат такого просто не буде терпіти

А мені і не потрібна більшість мені достатньо однієї моєї коханої!

7

Шановна Настя, я вибачаюсь кіть обідив вас!
Так як ви мене навіть незнаєте, то відповідно ніяких висновків про мене не може складатися!

8

Нич страшного.... Лем бульше так не робіть, шановний Копча..... 8-)

9

Дівчатп це  щось неймрвірне прекрасне!

10

Настя написал(а):

Хм........... Весело ви думаєте   Знали би ви шо дівчата думають за вас.... Це всі люди мужської статі- дивні інопланетяни.... Вірніше роблять із себе таких!!!!!! Хлопці, моя вам порада, ви не замислюйтесь над тим, які дивні дівчата, а робіть все для того,щоб дізнатися про кожну.... В кожній людині своя ізюминка, до якої потрібно дібратись, і зробити це дуже не легко..... Сєрий- молодець.... Моя порада моєму "любимому"  Копчі- бути спокійнішим, адже більшість дівчат такого просто не буде терпіти.... Ще одне... Подумайте, навіщо дівчата фарбуються, намагаються щось зробити із зовнішність????? Все для вас!!!!!! Ми вас любим...))))

ЙОЙ, та кілько тобі рочків що ти такі дурниці пишеш????????????більшість хлопців не люблять джовжелезних нігтів гельових, але багато дівчат їх носять.
Нормальна дівчина знає собі ціну і все робить заради себе, аби гарно виглядати, аби бути такою як вона хоче бути, якою вона себе бачить.Я завжди все робила зі своєю зовнішністю суто для себе...І мене любили і так, не в міні, і не з кілою гриму на фейсі..
До того ж і смаки в хлопців різні.Багато кому з хлопців не подобається моя зачіска, але є такі хто вважає її найжіночнішою та найсексуальнішою. :P
Дівчина як і хлопець в першу чергу має бути особистістю, цікавою людиною.

Inspector Erector написал(а):

Актуально! Бля ніхто ніколи не пойме цей феномен... Деяких ще поняти можна, но є такі екземпляри, які думають шо вони то ВСЕ і всі мають у них на поводку бігати... А особливо, коли до неї не байдужий... Це дуже хрєново... Короче не ставте себе тряпкою і знайте, шо у світі є багато хороших дівчат... Дуже би хотілося знайти таку, яка б мене розуміла і терпіла б мій дурний характер, но заради любові я би змінився, але якщо б вона була взаємною...

Не такой уже девушки и феномен, большинство вполне предсказуемые ,вполне приземленные, доступные пониманию, создания, как и большинство мужчин! истина , она где-то рядом...Не всегда и не все так как описал свыше молодой человек.Ты только ищи и обязательно найдешь..а если знаешь, что у тебя дурной характер и хочешь хорошую девушку, то лучше уже начни меняться, тогда достойная девушка обратит на тебя внимание

Вы здесь » Uzhgorod Music Crew » Беседка » Дівчата, і засоби та сбособи їх розуміння