Uzhgorod Music Crew

Информация о пользователе

Привет, Гость! Войдите или зарегистрируйтесь.

Вы здесь » Uzhgorod Music Crew » Беседка » Дівчата, і засоби та сбособи їх розуміння

Дівчата, і засоби та сбособи їх розуміння

Сообщений 11 страница 15 из 15

11

Inspector Erector написал(а):

но заради любові я би змінився,

А зачем??Я такого не понимаю... твоя девушка будет тебя любить таким какой ты есть и принимать тебя со всеми твоими недостатками... А если нет, то значит это не твой человечек. (ИМХО)

Отредактировано Night_spirit (22-07-08 15:53:02)

12

Night_spirit написал(а):

А зачем??Я такого не понимаю... твоя девушка будет тебя любить таким какой ты есть и принимать тебя со всеми твоими недостатками... А если нет, то значит это не твой человечек. (ИМХО)

На всі 100 згоден!
Потрібно бути просто самим собою, а якщо дівчина(хлопець) просить тебе змінитись, то як ти вже сказала "это не твой человечек"!

13

Феменізм - сама крута риса, феномен, фішка в жінок!

Кусачість під чяс місячних, ніби їм клинця в голову запиздували... Дурне "Я сама не знаю чого я хочю..." Придурочна наївність - якої на постой немає коли вона так потрібна...
З хлопцем зустрічяєшся не даєш йому по пів року, а з ублюдком який тебе зацепив в барі чи на дискотєці єбешся в перший вєчір, хммм
"Люблю тебе" - а я знаю шо ти брешеш... Бо сьогодні тобі пре, а завтра ти шось таке виженеш шо я охуїю...

Феменізм - і не будуєш собі ілюзій

Просто пороти вас потрібно , причому в великих пачках)))

Феменізм - "Цим кобелям лиш одне в голові!" - Угу, а як же.... А вам блять не те саме в голові??

Але це все до 30 рочків.. Що правда потім врешті-решт знаходиться та в якої вроді немає місячних, а якшо і є то сугубо фізеологічна їх суть))) Яка майже не бреше... І якій дійсно тільки тебе вистачяє в ліжку...)))
Надіюсь)

14

2 daddy_поржав чувак із того шо ти написав...прикольно)хоча майже повністю з тобою не згоден...не знаю як там у тебе, але із усіма дівками, шо я зустрічався я займався коханням, трахався, єбався...до кого які почуття були!якихось ти неправильних дівочок собі мутиш!хоча дофіга ясно і таких є як ти пишеш...кароче удачі тобі чувачілла з дівками!і всім нам мучачікам також!!!!!

15

Cactoos написал(а):

кихось ти неправильних дівочок собі мутиш!

Базарю... Ну все ж таки я не тільки за себе і взагальному... ))) У мене якшо пішло то не так трагічно все виглядає))  :P

Вы здесь » Uzhgorod Music Crew » Беседка » Дівчата, і засоби та сбособи їх розуміння