Uzhgorod Music Crew

Информация о пользователе

Привет, Гость! Войдите или зарегистрируйтесь.

Вы здесь » Uzhgorod Music Crew » Жалобы » Глюки і т.п

Глюки і т.п

Сообщений 31 страница 40 из 43

31

Inspector Erector написал(а):

Да ну нах... Кому треба пишіть в асю... Я єбав то прописувати, ще форум завалю...

не хацкер)не брат=)

32

В мене питання коли можна поставити собі подпісь під ніком хотілось би її поміняти.

33

Да ну нах... Кому треба пишіть в асю... Я єбав то прописувати, ще форум завалю...

Нє, мені просто смішно..
Я хоч і не дуже в тому шарю але..
ну допустимо дако зробить код чату, і якось приєднає, але куда, куда?
ви то будете пхати?
то вам не зробити сторінку на уроці інформатики і відкрити її з допомогою експролера)
то тре буде кудись завантажити, на сервер якийсь)нє? чи я помиляюсь..
так от, навіть якшо і буде код, ми не змоемо його вписати, ібо як я уже 100 раз казав,
цей форум робився способом вибору потрібно і непотрібного, всьо уже готове, і адмін тупо вибирає..
ось так..
якшо я в дечому в технічному плані неправий, то вибачайте..

34

Карл-Йозеф Цумбруннен написал(а):

якшо я в дечому в технічному плані неправий, то вибачайте..

Правий, но вибачаємо...

Dante написал(а):

В мене питання коли можна поставити собі подпісь під ніком хотілось би її поміняти.

Пілся 50 повідомлень... Пиши, шо тобі тре у ЛС...

35

мені  інтересно шо то за гони зверху появились тіпа такого:ЧАТ

36

Dante написал(а):

мені  інтересно шо то за гони зверху появились тіпа такого:ЧАТ

Experement with excrement...

37

І так при створенні теми будь ласка пишіть ссилки, а то пан Daddy нервується...
2 Daddy: Вот тобі ссилка

38

2 Daddy: Вот тобі ссилка

Ти молодець, правильно написав мені самому смішно, якщо комусь нало якісь ссилки то заходіть на ці сайти там багато що можна скачати: altworld.ru , musrock.ru , mediaportal.ru , hard-mus.com, hard-muzik.com.ua, altermusic.com.ua, dimitrio.ru, getalbems.ru.

39

Dante написал(а):

и молодець, правильно написав мені самому смішно, якщо комусь нало якісь ссилки то заходіть на ці сайти там багато що можна скачати: altworld.ru , musrock.ru , mediaportal.ru , hard-mus.com, hard-muzik.com.ua, altermusic.com.ua, dimitrio.ru, getalbems.ru.

давайте може заходити на вже готові форуми - там багато тем створено із ссилками???а може давайте просто писати назву групи-співака і адіос амігос!?

40

А КОГДА Я СНОВА СМОГУ ПОЛУЧИТЬ СВОЙ СТАРЫЙ СТАТУС________LAURA PALMER?????????

И сделайте так чтобы аватарки побольше загружать, ну и сподписью чтобы выдрачиваться можно каждый по-своему!
Жду ответа!

50 сообщений это много, раз уже с альткома все сюда перекидываются, то по старому знакомству надо сразу всем старые статусы вклепать!
И мой никому не отдавать! :love:

Вы здесь » Uzhgorod Music Crew » Жалобы » Глюки і т.п