всі інші просто радіють мовчки)))
А, може бути.
Uzhgorod Music Crew |
Привет, Гость! Войдите или зарегистрируйтесь.
Вы здесь » Uzhgorod Music Crew » Новости форума » Відкриття форуму!!!
всі інші просто радіють мовчки)))
А, може бути.
Нє?
Нє...
Нє, не він.. Це тимчасове присталище)
Шо??? 
Жаль що це тільки тимчасово, але краще ніж взагалі нічого, потрібно побільше народу щоб він розширявся, дякую за форум(хоч і тимчасовий). Дякую
Heavy kop4a
за те що мені прислав ссилку на форум.
потрібно побільше народу
Треба!
Жаль що це тільки тимчасово
Це не тимчасово!
Це на віки вічні. Амінь.
Ура свободу собакам!
Здоров Обригани! Металышти! Фашішти! Ононішти! і всі решта тоже Здоров!!! Не знав те вам тут признатись в коханні, бо на АльтерКомі мене файний поц забанив))) Такшо кідь мож буду ту брехати, срати тай блювати... Надіюсь на демократичне ставлення адміністрациї до народних массс. Повагу чужих думок. Не знав де виразити своє захоплення новим форумом.. Тому клацнув там де попало... З любовю до паньства Daddy !
Здоров Обригани! Металышти! Фашішти! Ононішти! і всі решта тоже Здоров!!! Не знав те вам тут признатись в коханні, бо на АльтерКомі мене файний поц забанив))) Такшо кідь мож буду ту брехати, срати тай блювати... Надіюсь на демократичне ставлення адміністрациї до народних массс. Повагу чужих думок. Не знав де виразити своє захоплення новим форумом.. Тому клацнув там де попало... З любовю до паньства Daddy !
Просто так не банят, Дедди!Да форум пока еще новорожденный и наивный!Хорошо что появился, но альтеркома он не заменит, просто другие люди, другая атмосфера,мне интерфейс нравился очень, такой оригинальный был--не поленились в свое время люди!
будем все собираться и продвигать дело общения дальше!
трижды ура!!!!!!!
но альтеркома он не заменит
ой блять, альтерком - то вершина світу!=)
Вы здесь » Uzhgorod Music Crew » Новости форума » Відкриття форуму!!!