Uzhgorod Music Crew

Информация о пользователе

Привет, Гость! Войдите или зарегистрируйтесь.

Вы здесь » Uzhgorod Music Crew » Rap » Почему рэп?

Почему рэп?

Сообщений 21 страница 30 из 37

21

Руський реп для мене самий трушний. Бо реп треба понімати))) А по англійськи чи французьки не всьо розумієш.
Ти по-французьки всьо розумієш???))) o.O

22

Slippi написал(а):

Руський реп для мене самий трушний

на майбутьнє:
RAP
Ritmical
American
Poem

Бо до хуя репери, а абрівіатуру розшифрувати не годні...

Slippi написал(а):

Руський реп для мене самий трушний

23

Daddy написал(а):

Ritmical

American

Poem

ти крутий)

24

Ти хочеш сказати, шо реп, це тільки американська музика? Реп почав зароджуватися одночасно і в франції.

25

Slippi написал(а):

Ти хочеш сказати, шо реп, це тільки американська музика? Реп почав зароджуватися одночасно і в франції.

Гиггииииии блять і ще і в Кітаї і в Мадяріїї....
Реп зародився в Амереканських тюрмах!!! "Екстріми" в дєцтві нада було листати)))) Там до фіга паморознів було кого це піздєц цікавило.. Та воно цілу хіп-хоп історію написали.. Де? Шо? Як? коли зарождалось....

26

Йой млять.. Та ти туй модер??? на Пана Бога!!!

27

Дадді ти молодець, а то всі рахують що руський реп це класний, фігня полнейша,до бре що ви ще не створили тему про рнб, тоді б явообще матюкався. А по французьки я не знаю і по англійськи теж, але це меніне заважає слухати їх музику.

Отредактировано Dante (22-07-08 17:54:29)

28

Dante написал(а):

Дадді ти молодець, а то всі рахують що руський реп це класний, фігня полнейша,до бре що ви ще не створили тему про рнб, тоді б явообще матюкався. А по французьки я не знаю і по англійськи теж, але це меніне заважає слухати їх музику.

На рахунок РнБ.. Мені б було просто похуй..(але це просто би показувало шо мінімум цензури, тобто шановна адміністрация дає дійсну волю і дійсну демократію.. С понтом хочете про РнБ по пездіти так пездіть :D ) Бо чим більше тем тим більше розвинутіший форум.. Просто хуй хто туда шось би писав.. Так як сумніви мене "Тєрзають" шо такий музончік хто слухає з відвідувачів форуму...

А на рахунок РЕПу у мене є дуже крутий цімбор Міша)))) Він Репер трушний піздєц.. Всі лейбли знає ... всі новини знає.. Короче піздєц роздупльонний)) Гиггг но слухає тільки мацкальський реп... І французький іноді бо пре його мова....

29

шо ви тут нахуй розпизділися про реп.читаю ржу нємагу, особливо Данте - "Дадді ти молодець, а то всі рахують що руський реп це класний, фігня полнейша"...я єбу!російський реп кльова штука так само як і український і бля хуй ще зна який!так само як і панк, метал...та хоть шо бля!чи може давай панк тупо рульний у англічан, метал у швейцарців, хардкор у штатах...бля Я ЄБУ!!!=)))сміхотворні ви люди однако!

30

Daddy написал(а):

І французький іноді бо пре його мова....

і мене пре французкий реп із за мови, мова класна хоч я її не знаю.

Вы здесь » Uzhgorod Music Crew » Rap » Почему рэп?