Руський реп для мене самий трушний. Бо реп треба понімати))) А по англійськи чи французьки не всьо розумієш.
Ти по-французьки всьо розумієш???))) 
Почему рэп?
Сообщений 21 страница 30 из 37
Поделиться2120-07-08 02:49:05
Поделиться2222-07-08 15:10:11
Руський реп для мене самий трушний
на майбутьнє:
RAP
Ritmical
American
Poem
Бо до хуя репери, а абрівіатуру розшифрувати не годні...
Руський реп для мене самий трушний
Поделиться2322-07-08 15:52:47
Ritmical
American
Poem
ти крутий)
Поделиться2422-07-08 16:59:02
Ти хочеш сказати, шо реп, це тільки американська музика? Реп почав зароджуватися одночасно і в франції.
Поделиться2522-07-08 17:41:12
Ти хочеш сказати, шо реп, це тільки американська музика? Реп почав зароджуватися одночасно і в франції.
Гиггииииии блять і ще і в Кітаї і в Мадяріїї....
Реп зародився в Амереканських тюрмах!!! "Екстріми" в дєцтві нада було листати)))) Там до фіга паморознів було кого це піздєц цікавило.. Та воно цілу хіп-хоп історію написали.. Де? Шо? Як? коли зарождалось....
Поделиться2622-07-08 17:50:37
Йой млять.. Та ти туй модер??? на Пана Бога!!!
Поделиться2722-07-08 17:53:39
Дадді ти молодець, а то всі рахують що руський реп це класний, фігня полнейша,до бре що ви ще не створили тему про рнб, тоді б явообще матюкався. А по французьки я не знаю і по англійськи теж, але це меніне заважає слухати їх музику.
Отредактировано Dante (22-07-08 17:54:29)
Поделиться2822-07-08 18:01:22
Дадді ти молодець, а то всі рахують що руський реп це класний, фігня полнейша,до бре що ви ще не створили тему про рнб, тоді б явообще матюкався. А по французьки я не знаю і по англійськи теж, але це меніне заважає слухати їх музику.
На рахунок РнБ.. Мені б було просто похуй..(але це просто би показувало шо мінімум цензури, тобто шановна адміністрация дає дійсну волю і дійсну демократію.. С понтом хочете про РнБ по пездіти так пездіть
) Бо чим більше тем тим більше розвинутіший форум.. Просто хуй хто туда шось би писав.. Так як сумніви мене "Тєрзають" шо такий музончік хто слухає з відвідувачів форуму...
А на рахунок РЕПу у мене є дуже крутий цімбор Міша)))) Він Репер трушний піздєц.. Всі лейбли знає ... всі новини знає.. Короче піздєц роздупльонний)) Гиггг но слухає тільки мацкальський реп... І французький іноді бо пре його мова....
Поделиться2922-07-08 18:04:53
шо ви тут нахуй розпизділися про реп.читаю ржу нємагу, особливо Данте - "Дадді ти молодець, а то всі рахують що руський реп це класний, фігня полнейша"...я єбу!російський реп кльова штука так само як і український і бля хуй ще зна який!так само як і панк, метал...та хоть шо бля!чи може давай панк тупо рульний у англічан, метал у швейцарців, хардкор у штатах...бля Я ЄБУ!!!=)))сміхотворні ви люди однако!
Поделиться3022-07-08 18:05:03
І французький іноді бо пре його мова....
і мене пре французкий реп із за мови, мова класна хоч я її не знаю.