Uzhgorod Music Crew

Информация о пользователе

Привет, Гость! Войдите или зарегистрируйтесь.

Вы здесь » Uzhgorod Music Crew » Беседка » Фільми

Фільми

Сообщений 1 страница 10 из 14

1

Поговоримо про фільми, які переглянули останнім часом...чи просто про фільми, які подобаються і які реально варто переглянути!

2

з останнього переглянув:
Грязный Санчес - примітивний тупізм...хоча деякі моменти були прикольні.Jackass у 100 раз круче!
DOA - фільм знятий по грі...типу Мортал Комбат, але отсасує у нього...раз повтикати...
Молчи в Тряпочку - досить непоганий фільм з Роном Аткінсоном...мені сподобався!
Человек Дождя - колись давно ще в школі втикав цей фільм.подабався тоді, сподобався і зараз!взагалі люблю кіно про псіхів(даунів).

3

Дивився Індіана джонс непоганий фільм є багато смішного, а само смішно те що він вижив після ядерного взриву.
І дивився Явленія ттупий фільм хоча ідея фільму була не погана, але вони її просто не розширили, дуже одноманітно і одна сюжетна лінія, як для фільм катстрофа,фантастика це замало.

4

Дуже рідко дивлюсь фільми, але якщо дивлюсь то фентезі або комедії!

5

Сьогодні подивився два фільми які мені дуже-дуже сподобались. То "12" міхалкова,блін, сильне враження справив, і взагалі надпотужний фільм.. А другий "Чорна кішка. Білий кіт" Кустуріци.. це навіжений фільм.. Просто мощнєйший навіжений фільм...)

6

Карл-Йозеф Цумбруннен написал(а):

А другий "Чорна кішка. Білий кіт" Кустуріци.. це навіжений фільм.. Просто мощнєйший навіжений фільм...)

Кустуріца взагалі кльові фільми знімає, а "Чорна кошка, Белый кот" - то один з його найвідоміших...прикольний фільм!

7

Cactoos написал(а):

Кустуріца взагалі кльові фільми знімає, а "Чорна кошка, Белый кот" - то один з його найвідоміших...прикольний фільм!

Ага, так поперло))
там на обкладинці шото про "Час циган" і "Андерграунд" писало.. ти їх бачив?, бо так захотілось подивитись))

8

Cactoos написал(а):

А другий "Чорна кішка. Білий кіт" Кустуріци.. це навіжений фільм.. Просто мощнєйший навіжений фільм...)

колись давно дивився, супер фільм мені тоже він був понравився. сьогодні подивився уже 3 раз все або нічого, про американський футбол між охраною та заключонними класний фільм але уже надоїв.

9

Карл-Йозеф Цумбруннен написал(а):

там на обкладинці шото про "Час циган" і "Андерграунд" писало.. ти їх бачив?, бо так захотілось подивитись))

не бачив ці фільми...я в нього крім "Чорна кошка, Белый кот" бачив "Жизнь как чудо" та "Аризонская мечта" - обидва фільма мені дуже сподобалися!

10

повтикав "Вид на Жительство" (Green Card) - прикольно перевели)непоганий фільм, мелодрама з Жераром Депардьє...

Вы здесь » Uzhgorod Music Crew » Беседка » Фільми