Uzhgorod Music Crew

Информация о пользователе

Привет, Гость! Войдите или зарегистрируйтесь.

Вы здесь » Uzhgorod Music Crew » Беседка » У світі почалася епідемія ожиріння!

У світі почалася епідемія ожиріння!

Сообщений 1 страница 10 из 11

1

ОЖИРЕНИЕ (adipositas) -- избыточное отложение жира в организме.
Глобальне дослідження показало, що 40% чоловіків і 30% жінок нині мають зайву вагу,  а 24% представників сильної і 27% представниць прекрасної статі страждають на ожиріння.

Цей висновок був зроблений на основі вивчення ситуації в 63-х країнах світу. В цілому було обстежено м
айже 170 тисяч чоловік у віці від 18-ти до 80-ти років. Таким чином, в черговий раз доведено, що епідемія ожиріння є дійсно епідемією і дійсно має глобальні масштаби.
Давно відомо, що зайва вага приводить до багатьох проблем зі здоров'ям - вона, зокрема, істотно збільшує шанси на захворювання серцево-судинними недугами і діабетом другого типу. Для чоловіка розширення розмірів талії на кожних 14 сантиметрів на 35% підвищує шанс отримати серцево-судинне захворювання. Для жінки, товстішання на 15 сантиметрів збільшує ці шанси на 40%. Це дослідження провів інститут INSERM, його результати будуть опубліковані журналом Circulation.

Отредактировано Heavy kop4a (18-07-08 15:21:39)

2

ГИИ)) Мені це точно не грозить)))

3

да тема хороша, але думаю Україну вона не дуже турбую, хоча уже і в нас таке скоро буде, найбліьша проблема це в Америці там да там дуже багато жирних людей, але вони просто не правильно їдять якби нормально їли то того б не було, а ще пробленма в тому що змалку дітей колять і дають їм різні вітаміни можна сказати це все від народження, тому в них в середені в організімі проходять різні гормональні ефекти щой призводить до ожиріння.

4

Кола+Гамбургер=Жир

5

Heavy kop4a написал(а):

Кола+Гамбургер=Жир

Так але не завжди..
Можеш хавати ті гамбургери але якшо на день буде бігати км 10, то..))
Хамбургери, сидяий спосіб життя, телевізійні пульти..)) ітд..

6

я б не сказала що зара проблема з ожирінням...все навіть навпаки зара дуже гостро стоїть питання по черезмірному схудненю, анорексія охоплює світ)

7

Darka написал(а):

я б не сказала що зара проблема з ожирінням...все навіть навпаки зара дуже гостро стоїть питання по черезмірному схудненю, анорексія охоплює світ)

)))))
в кожного свої проблеми))

8

не в усіх проблема зі схудненням, це вже просто називається дебілізм, коли дівчина думає що 90-60-90 має бути і вона прагне до того щоб такою бути але це дуже худі дівчата, і вони туплять краще бути чуть повнішими аніж дуже худими.

9

Всі худі, бо торчать много.

10

О боже бідні мої собачки треба їх застерегти!

Вы здесь » Uzhgorod Music Crew » Беседка » У світі почалася епідемія ожиріння!